Verwijderen van Huidoneffenheden

Verwijderen van Vlekjes, Bultjes, Pigmentvlekken, Couperose, Spinnaevi

Allure gebruikt meerdere methodes om allerlei oneffenheden te verwijderen. Denk aan IPL methode, T-Away, zapper of coaguleren. Afhankelijk van wat er verwijderd moet worden wordt de apparatuur erop aangepast.

(Bijna) iedereen heeft in zijn/ haar gezicht of lichaam wel bultjes, al of niet bruin, pigmentvlekjes of (steel)wratjes. Vrouwen kunnen steelwratjes onder de borsten en oksels hebben of in de hals. Maar ook elders op het lichaam.

Levervlekken/ ouderdomsvlekken, plat of verdikt, komen met het stijgen der jaren ook steeds meer voor.

Deze 'oneffenheden' kunnen zowel op het gezicht, handen of de rest van het lichaam voorkomen.

Huidspecialist bepaalt eerst of het onschuldige huidoneffenheden zijn. Als dat is vastgesteld staat niets meer in de weg om de oneffenheid te verwijderen. Bij zelfs de geringste twijfel wordt je doorverwezen naar een arts.

Eenvoudig en zonder littekens te verwijderen

Verwijderen huidoneffenheden: prijzen vanaf € 25,- voor bijvoorbeeld een pigmentvlek of een spinnaevi. Afhankelijk van hoeveel en wat er verwijderd moet worden. Hoe meer er gedaan moet worden hoe relatief voordeliger de prijs wordt. Vraag gerust een vrijblijvend en gratis intake gesprek aan. Ik kijk dan graag naar wat voor u van toepassing is en wat de prijs is. Meeste oneffenheden zijn in 1 behandeling verwijderd. Couperose/ Spinnaevi heeft soms een 2e en heel soms een 3e behandeling nodig. Prijzen worden duidelijk tevoren afgestemd.